Monday, November 2, 2009

Isu Kumpul duit..

Tanpa disangka2.. skang dh bln November.. Pastu Disember... Pastu dah 2010.. kalau dah 2010 tu dah hampir lah tu.. Dah dekat sangat dah .. Serious korang suma kena kumpul duit siap2.. Serious gua x tipu.. Serious beb.. Haiisshhhh.. gua plak panik bg pihak korang..

Kumpul lah duit sebanyak mungkin.. coz kalau x takut tak sempat.. korang perlukan duit yg agak banyak cozzz...





Birthday gua dah dekat..



**gua x mintak banyak.. jam swatch pon jadi ah.. hehe.. sila kumpul duit utk merealisasikan hadiah ulang tahun gua untuk thn depan.... hehehe..

**kalau ble sila bawa calon suami gua sekali eh masa nk bg gua jam swatch tu.. kasi ikat riben sekali calon suami gua tu.. baru ada stail... hehehe

4 comments:

Zulfadzly said...

adalah dinasihatkan..ko yg patot kumpul duit sebab bepday aku ujung bulan ni!! aku nak toyota wish!! kaler itam!!

BISKUTMARIE(",) said...

ape de hal jam swatch...
pasar malam pun ade...
bape kilo ko nak...??
1/2 tan jam swatch gua bagi lu...
huhu...
;D

kupu-kupu biasa said...

zul.. ujung bulan ni aku agak bz menggunakan duit utk membayar hutang memandangkan bulan lepas gaji masuk awal sgt.. hahaha

biskutmarie... x kisah.. keikhlasan ko memberi tu yg penting... jgn lupa bwk calon suami utk aku sekali ek... ke ko nk tawarkan diri kau je?.. hahahaha

Putra Al-Maliki said...

Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.