Thursday, November 19, 2009

Dengar sini orang-orang kampungggggg...


Setelah berhempas pulas mencuba meng-create logo.. gua akhirnya berjaya lah.. walaupon comot dan agak tahap budak belom akhil balikh.. ahhh lantak ah... kelab gua.. suka hati gua lah... hahahaha... tapi nanti bila gua dah kurang Buta IT nanti gua buat yg cantik sikit... so sape2 yg nak join sila tinggalkan komen anda beserta dengan maklumat peribadi... mana2 jejaka kacak yg maha comel digalakkan untuk join... hahahahahahaha

**gua xtau nak wat benda ni clickable till korg ble terus join... nama pon buta IT kan... hahahaha... xpe.. yg penting gua ada initiatif yg tinggi... maju setapak kehadapan x gua harini??..

7 comments:

Zulfadzly said...

walaupon aku x kacak dan aku x maha comel..aku nak join gak..

kalau ko x terima permohonan aku takpe..aku x kecik hati.. :(

kupu-kupu biasa said...

zul... ko ketua setiausaha lah... so ko mmg otomatik join kelab aku... termasuk kelab pencinta cipuden pon ko dikerah untuk join... hahahahaha

Zulfadzly said...

perghh!! cepat betol ko approved permohonan aku..mmg ciri2 pemimpin tu dah ada pada ko..good job!!


takyah kerah aku mmg offer diri sebab cipuden..

BISKUTMARIE(",) said...

gua xder la buta sgt..
cume rabun it je...
bole join tak...??
heee....
:D

kupu-kupu biasa said...

zul.. awat suma suka sgt si cipuden tu?.. dia lg femes dari aku rupanya... dammmnnn...

biskutmarie.. ehh lu sememangnya dah jadi ahli.. tapi lu jadi penasihat kelab lah ye since lu celik IT skit dari gua... amacam?.. setuju?

Pepatung Mematung said...

aku nak join gakssss... yeeebbaaa yeeebbaaa... wakakakaka

iLaSyakiLa said...

nk join gak leh?
heheh..
ske tol ngan logo 2..
ahahha..
wexx..:p