Tuesday, November 10, 2009

sesuram alam semesta..

angin sepoi2 bahasa.. (gua x brape phm pon apa kaitan angin dgn bahasa tp lantak lah).. ok sambung balik... angin sepoi2 bahasa... nyior melambai2 (gua agak jer, x tgk pon luar tingkap.. golap.. soram sojuk den nk jongah).. hhmmm... ok ok sambung balik.. angin sepoi2 bahasa nyior melambai2..

sekian terima kasih..

**kan gua dah story.. gua mmg xde cite nk carut skang ni... Tobi haram tu dah amik suma mood gua nk blog kat ofis.. gua mintak CEO tukarkan gua ke cawangan umah gua.. tapi silapnya satu jer... gua lupa bapak gua dah pandai amik tender bina reban ayam.. so laptop dia bawak gi ladang.. gua kat umah melopong xde perantara diantara gua dan dunia blog... gua igt nak bluetooth je cerita2 dari otak gua ke sini tapi ilmu tu gua x abis tuntut.. cipuden demam panas mase tu so gua kena balik cepat dari pertapaan... kesimpulannya, kat ofis gua xleh karang... kat umah pon xleh karang..

**doakan mood nak kongsi cerita gua tu datang semula...

**gua td igt nak cerita pasal cinta ungka pertama gua.. tapi tadi ada mamat bangang mana ntah bg gua msg suruh gua follow blog dia... terus gua hilang selera nak bercerita.. potong ke-ghairahan dan ke-terujaan gua je.. brape kali gua nak bgtau, klu gua minat gua akan follow... jgn pakse2.. Zul and biskutmarie x pernah pon suruh gua follow tapi gua follow gak sbb gua rase ble ngam...

**neway, biskutmarie... gua ada berite x best utk lu... ade ke patut salah sorg pembaca blog gua a.k.a kawan gua yg fun size tu igt lu dgn gua bercinta... gua rase nak pitam sbb byk gelak.. adooiiii dah macam artis femes dah gua rase bila dapat gosip liar tu... hahahahahahaha... mari gelak bersama2... hahahahahahahaha

** gua sepatutnya tido awal mlm ni.. awal tu maksud gua sebelum kol 11pm lah.. tp seperti biasa gua xleh tido.. mata gua telah menggagalkan misi gua utk tido awal... so mari teman gua kelip2 kan mata sambil tenung siling bilik gua sampai tertido.. hehehe

6 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

bt reban ayam pun pakai laptop..??
mmg canggih...
:D

Zulfadzly said...

hahaha..aku doa semoga mood ko tu datang balik2..encik mood, sila la balik..kesian kat kupu2 ni..

pasal paksa2 folo blog ni aku setuju ngn ko!! mane leh paksa2!! biol!! aku folo skandal ko si biskotmerry tu xpenah pon aku soh dia folo aku balik..rilex jer..

BISKUTMARIE(",) said...

skandal...??
mcm kenal je biskotmerry tu...
adess....

Zulfadzly said...

x sedap eh skandal..aku tukar..kekasih kurang cerah..amacam, ok??

wlwpon byk brand..julies lah, danone lah, cap ping pong lah..biskutmery ttp biskutmery..camtu la jugak rupa dia..hahaha

pumkin said...

hahahahahahh.. pundek la ko nyah, tak yah lah ngadu.. ok aku nak terjun lombong jap, pitamm..

kupu-kupu biasa said...

habis dah ko buat statement xleh blah so aku rase wajib lah aku ngadu.. hahaha