Saturday, November 7, 2009

Perangai pelik gua..

gua ada simptom perangai pelik yg gua sendiri tertanya2 nape perangai gua pelik cam haram..

dengan ini gua dengan sukarelanya mengaku bahawasanya gua suka off henset bila gua bingit dengan org.. pastu gua akan on laptop and main game sampai pengsan..

lepas gua bangun dari pengsan gua akan terus on henset balik... tanpa segan silu gua akan tunggu msg dari liputan tanahair yg mengatakan ada beberapa misscall dari org yg gua bingit tu.. tapi kalau setelah beberapa ketika gua tunggu (berjam2 biasanya) still tiada msg masuk... gua akan jadi lagi bingit dari biasa... time ni lah gua bertukar jadi the Hulk kaler pink..

Amacam?.. pelik x perangai gua?.. dah ah marah kat org tu.. tapi tetap mengharap org tu msg gua tatkala gua off henset... hahahahahaha...

**gua sebenarnya xde cite nak kongsi wat mase ni... gua migrain tanpa henti.. so klu makin teruk gua igt gua nk berhenti blog ni sampai gua betul2 sembuh... setuju?

**kalau alasan gua migrain tu tak berape berkesan untuk gua senyap seketika, gua akan guna alasan yg gua ketandusan idea nak kongsi dgn korang.. gua tak sempat nak perhatikan gelagat org atau buat research pasal perkara2 sensasi yg berlaku disekeliling gua wat mase ni..

**gua rase korang pon tau yg gua x brape nak into cerite pasal peribadi gua atau ektiviti harian gua.. coz gua bukan nak masuk pertandingan "mari bercerita pasal hidup aku yg bosan".. or "mari bercerita tentang ape aku beli kat watson tadi".. or "mari bercerite tentang diri ku semata2 sampai korg jemu dan menyampah dengan aku dan kegedikkan ku serta kejelikan ku yg ketara".. macam haram... gua bukan tulis blog untuk cari publisiti murahan.. gua ade kelas tersendiri.. and gua je murid dalam kelas tu... hehehehehe...

**sape2 nk join kelas gua sila tunggu sebab kelas dah ade tapi sekolah x bina lagi... maklumlah gua punya slip gaji blom cukup kukuh nak buat pinjaman untuk bina sekolah..

**cipuden ngadu dengan gua korg x kasi dia makan mase gua x online.. ape kes??..

7 comments:

Pepatung Mematung said...

hahaha.. aku suka entry kau yg ni... aku pon selalu gak buat mcm tu bila aku bingit..

a'way aku rase kau mmg patut gi check kepala kau tu.. aku pun naik risau bila kau cakap cipuden ngadu dengan kau.. ooiiii makcik.. dia tu binatang berbentuk katun lah!!

kupu-kupu biasa said...

isshhhh.. x baik ckp camtu... kecik ati cipuden aku kalau dgr... huhuhuhu...

Zulfadzly said...

hurm..aku rasa tu normal kalau dibandingkan dgn situasi aku mase putos cinta..hwarghhh..tercerita pulak..


**memang dasar cipuden x mengenang budi!! berkepok2 aku bagi dia makan..dia yg tak tau bahasa kenyang..besar tak jugak..aku rasa ko kene bela cipuden betina..kasi dia membiak..baru bezz!!

kupu-kupu biasa said...

hhmmm... aku rase cipuden aku tu ada bela lah... makan byk tp x membesar... huhu... eh ko igt bela betina je terus membiak ke?.. kena ada yg jantan sekali lah wei... adeiiii... xnak ah.. nanti korg tgk blog aku sbb nak tgk hamster aku buat anak jer... hehehehe

Zulfadzly said...

ko ni..cari la kapel utk dia..ko tak kesian ke tgk dia kesorangan tu..
pastu aku nak sampaikan pesan ikan2 kekek tu..ko slalu beratkan cipuden yg x bape berat tu..mereka kecik ati..

kupu-kupu biasa said...

alaaa... cukup baik aku x goreng ikan2 kekek tu.. hehehe...

BISKUTMARIE(",) said...

bg no phone...
meh sini bia gua yg msg lu...
hahaha...
amacam...??
:D