Wednesday, November 4, 2009

poyo..

gua dah bosan dah dgn dunia fesbuk bagai ni.. pagi2 dah buat gua angin.. suma cerita pasal anak.. "eh tgk lah vid ni.. i dh upload vid anak i gelak".. "anak i sakit.. nak hantar klinik".. "anak i harini nangis".. "habis duit i harini belikan anak i baju baby guess".. uurrgghhhhhhhh... bosannnnnn... korg ni sah xde life.. jauh xde life dari gua.. life korg mmg dah tersempit kearah cerita yg sama setiap hari ke?.. gua yakin anak lu pon naik bosan tgk muka lu mencatitkan segala perkembangan dia.. insaflah wahai teman... fesbuk bukan untuk lu sorg2 cite pasal anak lu sampai x cukup space untuk gua jawab kuiz and tayang hasil tuaian gua.. model2 gua kat sorority life gua pon marah pencapaian mereka tidak dihargai manusia sejagat coz kat HOME tu penuh dengan korang punya cerita pasal anak korang non-stop dari atas hingga bawah.. lu ingat senang ke diaorang nak sampai stage 74!!!!!..

**tu je luahan untuk skang.. gua nak kuar.. CEO suruh gua gi buat serbuan kat kedai makan.. time breakfast.. harini kedai tu masak ayam goreng Kentuki yg sangat best...

5 comments:

Zulfadzly said...

hahaha..sesekali ko basuh je mereka..jgn takut..aku sokong!!

ko nak buat serbuan ke rombongan makan free hah?? baik ckp!!

BISKUTMARIE(",) said...

pergh betul punyer marah...
silap² nnt lu da kawen & da beranak pinak lu pun mcm dorang gak...
hahha...
sape nak jawap tu...?

kupu-kupu biasa said...

zul.. paham2 sudah... hahahahaha

biskutmarie.. ala by the time gua beranak pinak lu dh x sehaluan dah dengan dunia IT ni.. so lu pon x sempat nak bace ape gua tulis..

~amy liana8886~ said...

mmg borink men facebook..nk2 kat wall tu dh mcm chat kat tv 8 je..

kupu-kupu biasa said...

amy... aku sgt setuju... diaorg ni mcm nak cr publisiti murahan dah.. saje nak org komen...