Monday, September 14, 2009

AKu di Ugut BiskutMarie..



Terima kasih yang menggunung tinggi nyer... aku dengan seikhlas hati ni cakap terima kasih... tapi bila kau nak pos yang real punya kat aku?.. pastu malam ni sambutan besday kau jadi x?.. aku nak bawak lilin ni.. tapi lilin blackout lah... hehehe.. brape batang lilin kau nak?.. tapi.. lilin x sama tinggi tau sebab rumah aku baru blackout haritu... hehehe

4 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

hahahah...
mane ade aku ugut ko...
adess ko ni...
malu aku...
hahaha

kupu-kupu biasa said...

eleh x ngaku konon... gedik lah tu... hehe..

femes kau skang.. suma nampak kad kau bg aku... ehehehe... (aku plak tetibe poyo tersipu2 malu)

BISKUTMARIE(",) said...

hahaha...
kad dari ko mne plak...??
lame tggu ni..
huhu...

kupu-kupu biasa said...

Aku buta IT lah.. camne nak create kad nak bg kau... kalau yg scan punya ble x?.. tu pon kebarangkalian huduh tu ada lah.. wakakakaka