Wednesday, September 23, 2009

Undang-undang baru..

Aku dengan yakin dan tawaduknyer rasa kerajaan patut buat undang-undang baru kat Highway.. Barang siapa yang drive below speed limit yg ditentukan patut disaman.. lakhanat yang bawak kete slow macam siput h1n1 ni lah menjadi penyebab besar kemalangan kat highway tu... org tgh seronok press 110km/h (jarang2 lah berlaku.. usually lebih) dia plak ble bawak 20km/h depan kita... itu namanya memang mintak dilanggar sampai lumat.. dah langgar, reverse and kemudian langgar lagi... nak bawak slow giler gi ah guna jalan lama.. kat highway yg sah2 suma org kemaruk bawak laju tu lah kau nak buat2 sopan santun and drive se-slow mungkin.. pastu sengal nak mampos buat2 kental drive lorong kanan... ntah sekolah memandu mana ntah dia enrole dulu sampai tak bertimbang rasa macam tu... baca talkin kat telinga tu kang baru tau...


*sesiapa yg singgah blog gua ni rajin2 kan lah bg hamster and ikan kekek gua makan... kesian dia... kebulur je bila aku online..

3 comments:

Metamorphosis Boy said...

aku sokong ko!! manusia camni tak layak berada di highway di muka bumi ni..

BISKUTMARIE(",) said...

lu nak suh gua komen ke nak suh bagi haiwan lu mkn..??
adess...
gua nak bt undang² baru gak...
"sesape yg berblog dilarang membawa haiwan peliharaan" titik. tande seru!
:)

kupu-kupu biasa said...

Ah boyy.. bagus aku ade sokongan dari kau.. hahaha

biskutmarie.. cehh.. dengki ah tu.. alaaa biatang peliharaan aku x gigit org lah... baik punya... tlg kasik mkn sedas dua pon berkira... kasihani lah mereka yg memerlukan.. hehe..