Friday, September 25, 2009

aku punya suka lah..

video
PIXIE LOTT- USE SOMEBODY & MAMA Oh..

Aku xtau nape aku berkenan sgt kat lagu "Use Somebody" yg x berapa memberi pemahaman terhadap lirik dia.. mengikut perkiraan aku, maksud lagu ni ialah dia mencari org yg berpengetahuan dlm segala persoalan yg dia tak tahu since dia berada ditempat paling asing dan agak lost.. and dia yakin org itu lah yg dia cari2 selama ni and dia juga yakin diri dia lah yg dicari2 oleh orang itu...

*gua tibai jer maksud tersirat lagu "Use somebody" .. tapi gua rasa betul lah tu kot... as for lagu "Mama Oh" tu lirik dia obvious sgt so gi buat research sendirik... gua malas nak translate..

**serious gua xde keje... balik2 update blog... tapi agak cara bila tetibe terlihat bilangan follower bertambah... hehehe... korang bace ke cerite cam haram gua ni??.. jgn sebab nak sedapkan hati gua sudah lah... kahkahkah...

6 comments:

Metamorphosis Boy said...

tahniah...semakin bertambah rakyat2 ko..diorang sure bace punyer..kalau diorang follow sesajer jer nak sedapkan ati ko..ko sumpah je diorang jadi selipar jamban..saiz 7..

ko kan suke aktiviti menyumpah..tak gitu sesumpah?

kupu-kupu biasa said...

kau ni tgn sure gatal je nak type komen utk aku kan... hehehe.. bagus.. bagus..

ha ah.. aku memang suka sumpah2 org ni.. tapi aku sumpah benda yg berguna jer.. setakat slipar jamban saiz yg sah2 bukan saiz aku nak watpe... hehe.. ehh kupu2 ble jadi sesumpah ke?.. biologi negara mana kau study ni?

Pepatung Mematung said...

korang berdua ni memang selalu gaduh-gaduh manja yerr?.. ;P

a'ah lah wei.. kau punya pengikut sudah bertambah.. aku xtau lah diaorang nih bacer ker x.. tapi yg penting aku bacer so pliz jgn sumpah aku jadi terompah okay?... hihihi

Metamorphosis Boy said...

eleh buat2 lupe plak..mak ko kan kupu2..bapak ko sesumpah..nak tak nak DNA sesumpah tu ade gak tertempek kat body ko..

** mak bapak disini x merujuk kpd mak bapak di dunia nyata yer..sensitip!

green : manje2 tu lah kami...hahahahahha...

ok ape weh jadi terompah..terompah kat melaka cantik2 dohh..

kupu-kupu biasa said...

Ah boy... bukan sesumpah lah tapi kunang-kunang... apalah kau ni... salasilah keluarga aku pon salah.. and.. pepatung dengan green tu org yg sama ke?

pepatung.. tolong jgn sebarkan gosip liar... hahahahaha

Metamorphosis Boy said...

alamak!! mintak mahap cik pepatung..salah type..hehehehe..