Monday, September 7, 2009

Bila kau....

Bila kau pakai cantik2 nak keluar dia kata kau nak menggatal and saje nk show off kat orang..
Bila kau pakai biasa sgt dia kata kau ni tak pandai bergaya..
Bila kau pakai seksi dia kata kau nampak macam perempuan gatal..
Bila kau argue apa yg dia cakap dia kata kau kuat melawan..
Bila kau diam dan layankan apa yg dia nak, dia kata kau dungu..
Bila kau call dia, dia kata kau mengade menggedik..
Bila dia call kau, dia kata kau patut bersyukur dia call..
Bila kau tak cintakan dia, dia akan cuba sedaya upaya buat kau jatuh cinta dengan dia..
Bila kau dah jatuh cinta dengan dia, dia tinggalkan kau..
Bila kau enggan tido dengan dia, dia kata kau tak cukup sayang dia..
Bila kau tido dengan dia, dia kata kau perempuan murah..
Bila kau ceritakan masalah kau kat dia, dia kata kau ni manja sangat..
Bila kau tak ceritakan masalah kau kat dia. Dia kata kau tak cukup percayakan dia..
Bila kau bebel kat dia, dia kata kau bingit..
Bila dia bebel kat kau, dia kata dia bebel sebab dia sayang..
Bila kau mungkir janji, dia kata kau tak ble dipercayai..
Bila dia mungkir janji dia kata dia terpaksa mungkiri janji tu..
Bila kau curang, kau sebenarnya memang dah tak nak teruskan hubungan dengan dia..
Bila dia curang, dia nak kau berikan dia peluang kedua..


Bila pikir secara logic.. apa2 pon kau buat, kau xkan menang… sebab ada je jawapan dia and pandai je dia pusing2 balik ayat agar nampak kau yg salah walaupon sesungguhnya dia yang amat bersalah… Dammmmnnnn…

3 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

kaki kan je orang mcm tu...
itu x betul ni tak betul....
amacam..??
huhu...
:D

kupu-kupu biasa said...

aku pon igt camtu gak... tapi skang bulan puasa.. tenage tu ada sikit dibawah takuk biasa.. lagipon aku ni berazam utk pakai baju kurung sepanjang bulan puasa so nak kaki tu payah sikit.. hehehehe....

mala.kariban said...

aku gelar spesies yg cam ni spesies senagl ubi gajah..asyik dia je betul...
Damn!