Monday, September 28, 2009

balik dari bersumpahan..


setelah puas memaki caci bertubi-tubi berlori-lori,tetibe sesampainya dan sejejaknya kaki aku kat umah, ayah aku kate ada kad raya sampai... perghhhh... reda seketika dari api kemarahan... tapi pastu tergelak... patutlah ayah buat muka pelik... rupanya sebelah nama aku terselit gak "a.k.a kupu2 biasa".. hehehehe...

apa2 pon.. metamorhosis boy a.k.a ah boy, thanks ek.. terharu bangat dh aku ni.. maklumlah.. ni first kad raya yg dipos ke rumah untuk aku.. dah raya ke9 ni baru merasa dapat kad raya real untuk diri sendiri... waduh2... asyik bangat gue ni... hahahahahaha... serious cite "kuih goyang seha" kat tv3 tu buat aku makin kerap guna bahasa sinetron...

4 comments:

Zulfadzly said...

sampai gak eh..bapak ko x pengsan kan?hahahah..

**baru dapat kad dah sejuk mata dan hati..blom dpt org lg..hahahahahha...

kupu-kupu biasa said...

x pengsan.. elok jer

cehhh klu dapat org aku wat kenduri... hahahahaahaha

Zulfadzly said...

hah? ngerinyer..

BISKUTMARIE(",) said...

tggu kad raye dari aku...
tpi xtau la tahun bile sampai...
hahaha....