Friday, September 25, 2009

Sumpahan di hari raya

Alip.. Lam.. Lam.. Ha.. sape curik or amik hamster aku yg bernama Cipuden itu... nanti kaki pendek sebelah... sumpahan ini berkuatkuasa serta merta... hehehe... lama siot x guna method sumpahan ni... dulu masa sekolah rendah selalu gak aku melayan benda ni... sape amik seat aku nanti jatuh longkang besar.. kahkahkah... macam haram jer perangai...

3 comments:

Metamorphosis Boy said...

aku nak share la story aku mase skolah rendah ..darjah 5..aku pengumpul pemadam otromen..hari2 aku bawak skolah..aku beli sekotak..dlm kotak tu ade 20pcs..satu hari aku kire tak cukup 2..aku suspek mamat sebelah aku curi..tp dia buat muke kering je aku tanyer..so..aku gune kuasa aku sbg ketua kelas..aku g depan aku ckp lebih kurang camni..
"td teacher hasneera bgtau aku..mak kpd pencuri pemadam aku meninggal..bapak dia ade tunggu kat bilik guru"..huh!! mmg seperti aku syak..meraung2 la mamat sebelah aku tu berlari g bilik guru..pastu tu ape jadi..lenkali la citer..


**amacam..matang tak aku time tu?

BISKUTMARIE(",) said...

mcm mintak kene sumpah je...??
hakhak...

kupu-kupu biasa said...

ah boy... itu bukan matang ngek... tu agak zalim... hehehe...


biskutmarie.. kau ada cite2 nak curik hamster aku eh?..