Tuesday, September 15, 2009

Kad raya buat semua..


Pergghhh... bangga siot... dalam ke- butaan It-an aku... aku masih mampu menghasilkan kad raya yang... boleh lah... ok lah tu... hehe..

Seperti yang tercatit diatas kad... Selamat hari raya... maaf zahir batin kepada sekalian pembaca blog ku dan pem-follower aku.. terutamanya yang 5 org tu ek.. hehehe.. sila lekatkan di wall blog anda (bg yg ada blog lah)...

bagi biskutmarie.. metamorphosis dan pepatung, korang wajib letak kat blog.. hahahaha... aku x kire.. korang kena letak gak... terutamanya kau wahai si biskutmarie... hehehe..

neway selamat hari raya... maaf zahir batin..

5 comments:

cik bunga said...

pergh terer siot wat kad hahaha..
sama2, selamat hari raya. maap zahir batin =)

kupu-kupu biasa said...

tu lah pasal... aku pon tgh bangga dgn diri aku ni.. iisshhh.. x sia2 aku tenung komputer berjam2... hahahahaha...

Metamorphosis Boy said...

perghh!! dlm x terer tu jadi gak sekeping kad..manual ape ko bace??

tq..cik kupu2..nanti aku letak dlm blog aku..

BISKUTMARIE(",) said...

ugut nmpak....
hahahah...
aku akan letak kan dlm blog aku...
don wori...
huhu...
;D

kupu-kupu biasa said...

metamorphosis.. manual mende... dekat 1 jam aku tenung laptop... berape kali delete tu... hehe

biskutmarie.. bukan ugut... permintaan tu.. hehe.. oowww.. ko buat kat aku xpe... hehehehe