Saturday, September 26, 2009

Jawapan kuiz psychology gua tadi..

  • nama dalam column pertama ialah nama orang yang korang minat tapi takkan dapat
  • nama dalam column kedua ialah nama orang yang korang suka tapi tak kira apa pon yang korang berdua buat, hubungan korang susah nak diselamatkan..
  • nama dalam column ketiga ialah lucky star korang.. this person is always there for you..
  • nama dalam column keempat ialah nama orang yang sangat memahami diri korang..
  • lagu dalam column kelima ialah untuk orang dalam column pertama korang...
  • lagu dalam column keenam ialah untuk orang dalam column kedua korang..
  • lagu dalam column ketujuh ialah lagu tema hidup korang..
  • lagu dalam column kelapan ialah lagu kegemaran korang..
  • number dalam column kesembilan ni sebenarnya ialah number favourite korang..
*amacam??.. mengena tak??.. cara x??.. tapi gua harap lu orang jangan lah percaya 100%.. pakar psychology pon manusia juga.. mereka mengagak jawapan ni suma melalui sub-conscious mind korang yang memberi jawapan secara sepontan.. meaning, nama2 orang ni suma memang dah bersemadi dalam otak korang.. tinggal nak tau bertapa pentingnya diaorang dalam ranking hidup korang jer... ikut suka2 boleh... percaya jangan... selamat mencuba

5 comments:

Metamorphosis Boy said...

betol2!! aku pernah terbaca n try bende ni..mmg hampir2 tepat..99.99% darjah ketepatan dia..

nadeyra said...

haha..da penah try dulu ;)

kupu-kupu biasa said...

ah boy.. yup.. dulu2 tepat... skang x berape tepat.. maybe aku letak name cipuden banyak sgt kot..

Metamorphosis Boy said...

hahaha..mane ko tau? mesti ada soalan bocor kat mane2 ni..

cik chummie said...

i dont know u even ur blog..hahahaha..just jump into it..sebab duk search any kuiz2 yang nak dijawab dikala bosan..then, i got a result!90% accurate..wakakakaka..kelakar gak...yang x boleh blah...no 1 n no 5..sangat2 related....contohnya: 1.A.... no5: cinta terhalang (bob)..no2: Az...no6: Ditakdirkan jatuh cinta (mac rahayu) no7 (theme song's): aku bukan milikmu....wakakakaka....last: joget hati senang....

no3: yes!he's the one..my best dude friend!ever..

thanks 4 the kuiz..selamat!