Monday, September 14, 2009

Pertukaran kerja..

aku ingat, aku nak berhenti keje and nak try apply keje lain... keje yang hanya perlu bekerja setahun dua kali jer.. masa awal puasa and sebelum raya jer.. pastu kalau boleh aku nak muka aku sering terpampang hebat kat TV.. Apa yang aku sampaikan akan menjadi bualan hangat penduduk Malaysia... mereka akan teruja tgk aku kat TV and x sabar nak dengar aku bersuara.. hmmmmm... So kesimpulannya Aku ingat aku nak apply keje jadi pemegang/pembaca mohor diraja.. perghhhh... famous tu... tapi masalahnya satu jer... Pakcik tu xnak letak jawatan lagi.. hentak2 kaki xnak lepaskan jawatan tu... dari aku kecik.. sampailah aku dah besar ni... balik2 muka dia.. hhmmm terpaksalah aku beralah.. Janji dia tak mogok announce Raya bila... hehehe...

2 comments:

Metamorphosis Boy said...

ko buat la memorandum..mintak tubuhkan satu suruhanjaya diraja and soh diorang kaji balik pelantikan dia tu..tetap dan berpencen ker..lagi satu..dari aku kecik sampai skarang muke dia camtu jer..ade suntik kot..hurm..ko bleh gune isu tu nak jatuhkan dia..
k nak tido!!huhu..

kupu-kupu biasa said...

hahaha... kau igt diaorg nak layan ke?.. aku ni hanya anak org biasa... huhuhu...

tido?.. perghhhhh... ini ngak fair!!