Thursday, September 17, 2009

Lagu2 yg korang patut dengar bila putus cinta...

Tolonglah lupakan segala lagu hiba dan muram durja tu.. putus cinta bukan bererti putus nyawa la wei.. anggaplah korang memang xde jodoh and bukan rezeki Ex korang untuk mendapatkan korang yang sangat da bomb.. diaorang yang rugi.. diaorang yang patut meratap pilu hiba bagai dan bukannya korang.. ni ada ah sikit senarai lagu yang agak gampang sikit liriknya tapi aku rasa sedikit sebanyak dapat membantu menaikkan semangat korang.. korang perlu ingatkan diri korang yang korang layak untuk hepi and layak untuk dapat yang lebih baik... percayalah, korang sebenarnya lebih kuat dari yang korang sangka.. so silalah layan... oww ye.. download sendiri.. jangan malas... cukup baik aku dah tolong senarai pendek kan... hahahaha...

So what- pink

Im not missing u- Stacie orrico

I will survive- cake

There you go- pink

Irresistible- beyonce

Cry- rihanna

Wasted- carrie underwood

Walk away- paula deandra

Hush hush- pussycat dolls

7 things- miley cyrus

I heart- taylor swift

Over it- Katherine Mcfee

Cry me a river- Justin Timberlake

Smile- Lily Allen

Im good- Blaque

Hey ladies- Rossa


*Ada banyak lagi lagu lain tapi wat masa skang aku rasa ni dulu lah ek.. nanti bila aku teringat lagu2 mana yang best nak perli Ex nanti aku top up kat sini... and perlu diingatkan, sila buang lagu jiwang sedih hiba meratap pilu bergenang air mata dari mp3, winamp, modulator atau apa saja yang berkaitan... lagu2 tu suma ble rosakkan minda korang.. serious gua cakap lu... muka jujur ni...


video
So What - Pink

3 comments:

cik bunga said...

thx babe bg senarai lgu yg mmg ptt aku kne dgr skang ni..
tp sengal gak ko nih, ada ptt kne download sndiri hahaha ;p

Metamorphosis Boy said...

lagu Negaraku lagi bezz beb!!

tp skarang org layan lagu raya laa..

"rasalah ketupat ini dgn rendangnya sekali" lalalalalalal....

kupu-kupu biasa said...

cik bunga.. sama2..

meta.. jgn sampai gua timpak lu.. hehe.. ni baca ke x tajuk entry ni? kau salah topik lah wei.. hahaha..