Wednesday, September 16, 2009

Buntu yang teramat..

Aku tengah berkira-kira ni.. macam2 formula matematik aku guna dah.. penaakulan mantik.. algebra.. kebarangkalian... teorem pantegoras.. namun masih buntu dan lebih buntu lagi sebab haram aku tak pandai matematik... persoalan yang timbul agak merunsingkan jiwa aku yang luhur murni ni..

1) Patutkah aku balik umah tido atau stay kat opis yang durjana ni tgk DVD sampai kol 5 nanti???..

2) Patutkah aku gi shopping kat emporium terdekat memandangkan duit gaji aku masih tak luak lagi??

3) Patutkah aku mula menulis novel cinta memandangkan aku sangat bosan duduk opis xde keje??

4) Patutkah aku buat questionnaire tentang jawapan terbaik yang aku ble gunakan masa raya ni kalau atuk aku tanya bila aku nak kawen??

Pergghhhhhh.... amacam??... meruntun jiwa dan mengundah gulana kan persoalan2 dalam hidup aku ni..

4 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

yg sepatutnye duit gaji ko yg tak luak tu ko belanje aku....
hahahah...
;D

Metamorphosis Boy said...

perghh!! sajak betul hidup kau kupu2!! tercabar kejelesan aku..

1. nak balik umah..tido..melampau sungguh tu!!

2. fuyooo...tak luak..bleh la taja aku raya ni..baju raya sepasang beserta kueh raya 5 jenis..ok laa..bleh?

3. takyah mengarut nak buat novel!!

4. buat list jawapan tu aku sokong!! sediakan pyg sebelum hujan!!

kupu-kupu biasa said...

oww... sori lambat counter komen.. aku tido 5 lap kat umah tadi..

biskutmarie.. too late beb.. aku dah rancang proses per-luak-kan duit tu.. banyak hutang aku x bayar lagi rupanaya.. hahaha

metamorphosis.. aku bg gambar kuih raya je ble?.. apsal aku xleh wat novel?.. entah2 kau nangis terharu beria2 baca novel cinta aku... hehe.. list jawapan tu nanti ko tolong aku fill in the blank sekali ek..

Metamorphosis Boy said...

ko tidor ke ber-hibernasi? ko tukar la nama..gune "bukan beruang biasa" hahahah..smart kan??

jadi la gambar..ok..da siap novel ko tu bagi aku bace..aku nak tgk..aku nangis ke gelak guling2..

fill in the blank..i like...