Monday, September 28, 2009

sumpah gua menyumpah skang ni..

boleh tak sape2 yg ada info tentang konsert beyonce ni tolong update kat gua???... menurut sumber2 yg gua ble percayai.. konsert beyonce nak dibatalkan.. macam haram ah tu.. siot betul... gua dh nak beli tiket malam ni.. dah siap prektis tarian beyonce tu beb.. kasut tinggi 4 inci pon gua dh usha dah tadi... tinggal beli jer... mak bapak gua pon dh bg keizinan utk gua bersosial di konsert kelak.. gua dah siap kawtim dgn kawan gua nk buat roadtrip naik keta dia tu.. now ape hal ni??... gua dah bingggggiiiitttttt jer ni....

gosip hangat yang gua dengar, skang ni 50-50.. maybe ada and maybe cancel.. ape kes ni?.. inul perform goyang gerudi dia kat sini relaks jer.. beyonce plak dia nak halang.. konon takut rakyat rosak akhlak... bukan dh lama rosak ke?.. kesian.. x tau rupanya diaorang ni...

alaa beyonce tak datang pon bukan rakyat sini dah ramai ke yang pakai lagi singkat dr beyonce.. alasan je tu suma.. dammmiittt.. takkan gua nak kena beli tiket konsert dia kat singapore plak... ahhhhhhgggggg...

so kesimpulannya... kalau konsert beyonce batal gua sumpah org yg batalkan tu 7 keturunan... hamik kau!!!!..

*gua ingat nak kasi idea kat beyonce utk buat konsert underground saje..

5 comments:

Zulfadzly said...

hah? bia betik.. jgn la cancel...aku ade seprais utk beyonce ni..

ko sumpah diorang tujuh keturunan mandul!! amacam?

kupu-kupu biasa said...

betikkkkk gua cakap lu... hahahaha... aku ni tgh tunggu kata putus.. one phone call away dari beli tiket je ni...

kalau mandul 7 keturunan camne nak sampai 7 keturunan tu ngek..

Zulfadzly said...

kalau jadi jgn lupe tiket yg ko dah janji nak taja aku tu..

hahahah..aku tarik balik..ape kate ko sumpah tujuh keturunan diorang botak tak berambut..xkire laki ke pompuan..ok?

pumkin said...

aku dah tanya smlm nyah, so far company pineapple concert tak cancel lagi booking stadium tu, just dat if nak cancel pon, diaorg mesti ada bagi notis 3 weeks b4 concert, so far takde.. so.. still on.. cuma tak tahu la kan tetibe dia emergency dia kene penampar ke, gaduh dgn Jay-z ke kan tak nak dtg lak kan mcm case rihana tu.. hahah nyah beli ticket yang RM583 tu.. best woo nyah, kelengkang beyonce pon boleh nampak nyah.. second tier tu.. dkt dol.. ok bye nak buat keje..

kupu-kupu biasa said...

yeaahhhh.... now aku hepi skit... xpe beb... aku dh msg shazz suruh belikan... maklumlah, dia kan dekat dgn alamanda tu... hehehehe... waklu nak beli tiket rm583 tu... kopak wei... nak ke kl tu pon duit gak... hotel lagi... perghhhhh...