Wednesday, October 21, 2009

Ape cite gua kalah teruk ni???

perhitungan yg amat sengit.. gua dh cuba pertahankan hak gua sebagai seorang yg gagah tp gua tak berdaya.. nak lawan pon x guna coz gua kalah juga diakhirannya.. nak mintak tolong org pon gua yakin xde sape ble tolong.. bomba pon xleh tolong gua skang ni.. ni nak taip pon rase gegel jer.. lalu gua akur dengan segala ketetapan... agak malu utk mengaku kekalahan ini tapi kenyataan perlu gua telan cara baik demi untuk kebaikan gua juga..

macam cilake...

mata gua dh makin kuyu dh ni..

ubat selesema menang... gua kalah... gua mengalah...

ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

8 comments:

BuLaN iTu aKu said...

ingat kan kalah bola tadi

Zulfadzly said...

cisss!! celak betol!!

Ramlee awang murshid ngn ahadiat aqashah patut berguru dgn ko sis!!

**ko selseme ker? tu la..sape soh main hujan..antibody seseorang bukan ikut body org tu..paham!!hahahahaha...

kupu-kupu biasa said...

zul.. body aku solid beb.. ramai peminat.. hahaha.. sesedap rasa gitu..

ha ah selesema.. since hari selasa.. semlm agak kronik ah.. ni suma salah beyonce.. bdn aku terkejut terus demam.. hehehe

ko bace novel cinta eh??.. kantoi...

Zulfadzly said...

ko claim balik duit ubat tu pada beyonce!!

aku tak pernah membaca novel..ape lagi nak bace novel cinta..aku tau nama2 tu sebab kazen aku ade 2 buah gerobok penuh ngn novel yg puratanya aku tgk hasil gorengan 2 org mamat itu..

BISKUTMARIE(",) said...

body solid...??
solid mcm mne tue...??
hehe...

tu la men ujan lagi...
aihh....
:D

kupu-kupu biasa said...

hehe.. solid macam solid lah.. terbaikkkkkk.. hehe

mana ada aku men ujan.. sini musim panas.. men panas kot.. hehehe.. nasib x itam..

Zulfadzly said...

kahkahkah..kupu2..perlu ke aku jawab solid camner?

hahahahahah...

**semoga cepat hilang demam..makan ubat!!

kupu-kupu biasa said...

zul.. kawan kena support each other.. ko better up kan aku.. hahahahaha...

iyolah.. nanti aku mkn ah ubat.. kang klu makan skang balik nanti sape nk drive aku balik plak.. huhu