Tuesday, October 13, 2009

Kejadah tentang aku..

Kejadah tentang aku yg lelaki patut tau kalau nk date dgn aku.. (haha poyo.. budget ada yg nk kat aku.. tapi aku peduli ape.. ni blog aku so suka hati aku lah nak tulis ape)

1. aku tak suka lelaki yg cerita pasal ex diaorg… ada aku kesah?

2. aku tak boleh blah lelaki yg suka cut queue.. Especially masa drive.. bukan ko sorg nk cepat.. org lain pon nk cepat juga..

3. aku x suka lelaki yg x hormat org tua.. especially kalau dia x hormat mak bapak sendiri… kalau parents ko pon ko x hormat, ni kan plak dgn aku…

4. aku tak suka kaki kikis… guy yg kikis ni no balls to me.. x macho langsung..

5. kalau kau jenis perokok yg tegar, make sure ko isap Dunhill.. brand lain bau x sedap bagi aku… tapi kalau aku tgh semput, sila jgn isap rokok depan aku..

6. aku xleh nangis.. klu nangis nanti migraine.. so sila jgn buat aku nangis… and sila amponkan aku kalau aku x nangis klu tgk movie sedih… bukan xde perasaan, Cuma xnak bahayakan kesihatan..

7. aku suka kucing… hamster.. kucing… hamster…hehehe..

8. aku x suka org paksa2 aku buat benda yg aku x suka… aku akan memberontak..

9. aku x suka ko compare aku dgn perempuan lain… klu ko betul suka aku, then aku rasa xde sbb nape ko kena compare kan aku..

10. aku ada banyak kelebihan.. so jgn ckp kat aku yg ko suka kat aku sbb aku syg kau… itu maknanya ko x tau pon ape kelebihan aku..

11. untuk makluman korg, tahap kesabaran aku ada limit.. walau aku syg korg camne sekali pon, at one point kalau klu aku burst aku x teragak2 utk tinggalkan korg..

12. aku suka berfikir.. tp kengkadang aku pon x sure ape yg aku pikir..

13. aku ada masalah tido yg kronik dan mudah kena cirit birit.. hehe

14. aku sgt xde hal untuk join korg tgk bola… woohhooooo…

15. aku x thn sejuk..

16. im a broken hearted girl.. so.. paham2 sendiri..

17. aku x ble blah dgn org yg belagak dan menunjuk2… org yg suka cakap kosong pon aku xleh blah… kalau xde buat cara xde..

18. aku x suka bila org kurus perasan diri dia gemuk pastu ngeluh2 “ahhh aku dah gemuk lah”.. padahal badan cam x cukup makan… aku akan dgn selamba menjawab “ha ah.. ko mmg dh gemuk.. u need to do something about it”.. hahaha… amik kau… nak sgt gemuk kan…

19. aku luaran avril lavigne tapi dalaman aku agak Barbie skit… hahahaha… xde ah hardcore mana..

20. aku ada bakat melukis… tapi hanya aku je yg rasa lukisan aku tu cantik… hahahaha…

so conclusionnya ialah aku jarang2 jumpa lelaki yg ble terima aku sbg aku... to them usually aku ni kurang serba serbi... so sbb tu aku kate, kalau korg nk cari yg perfect, gi sana couple sama Barbie... aku mmg x perfect tapi korg tu perfect sgt ke sampai nak yg perfect2 saje???....

*neway lu igt senang ke nk carik awek yg tak merokok tapi ble terima lelaki merokok?..

**sape2 yg still berkenan kat gua sila tinggalkan resume lengkap anda ye... hehehehe...

5 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

lu mmg gentle la beb...
hahaha...
terus dan terang....
patutnye lu kene letak no tepon...
baru ngan...
hehehe...
lu mmg gentle...
:D

kupu-kupu biasa said...

eleh.. gua tau.. lu suka part yg gua ble terima perokok tegar Dunhill kan?.. kan?.. kan?..

Pepatung Mematung said...

wakakaka.. sure sape2 yg jadik bf kau lepas ni asyik gelak jer kan.. lawak lah kau nih.. nasib dua2 abang aku dh taken, kalau x aku kenen-kenen kan kat kau.. ;P

BISKUTMARIE(",) said...

hahah...
part dunhill tu mmg antare yg bt aku gelak...
hahah...

kupu-kupu biasa said...

pepatung.. abg x available tapi kawan2 ada lagi kan?.. hehehe

biskutmarie.. kalau ko nak pas resume ko sempat lagi wei.. hahaha.. jgn segan2..