Monday, October 19, 2009

Tips of the day...

Pada lelaki2 yg tgh dlm proses nak pikat perempuan, sila take note..

1. Jangan mscall girl yg ko suka tu so that dia kena call ko balik.. ini menunjukkan ko tu kedekut nauzubillah.. belum dapat pon dh kedekut.. ko igt dia tu adik2 ko ke nak main mscall2.. nak dgr suara dia sbb rindu konon... klu rindu call dia lah dol jgn mscall2..

*dah lah nanti lepas couple, girl yg kena miantain rship and ko wat bodoh jer.. so ni masa nk tackle ko lah yg wajib make a move.. effort tu kenalah tingkatkan skit.. camne nak dapat awek kalau mula2 dah malas nk spend on phone call.. takkan lah call 2 minit utk tanya khabar pon xleh nak handle.. cehhhh..

2. Tolong jgn gampang sgt buat statement yg ko suka perempuan cantik2 sahaje.. ini adalah sgt turn off sbb girl x suka lelaki yg budget bagus and terlalu memilih and girl pon x suka kalau tau ko suka dia sbb dia cantik jer... dia ada banyak lagi kelebihan lain yg ko patut tau and appreciate...

*by the way, ko tu dh cukup kacak dan harta ko dah cukup mantap ke nak perempuan cantik2 saje?..

**gua cantik jelita orgnya.. x caya tanya zul.. tapi tanya dia lepas dia beli modem baru... kalau tanya skang dia xleh balas... hehehe

***tarian gelek gua hentikan seketika.. macam haram konsert beyonce postponed... penat gua prektis.. gua nk delete suma mp3 lagu beyonce gua... gua nk wat mogok besar2-an.. gua xnak wat keje esok... but then, ape adehal.. gua mmg malas keje hari2 pon... hahahahahaaha..

10 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

da ramai ke yg anta resume kat lu...??
da select blum...??
hee....
:D

kupu-kupu biasa said...

boleh tahan ah... tapi gua reject hampir semua.. lu bila nak anta?.. hehehehe

Pepatung Mematung said...

aku sokong... aku pon naik meluat kalau lelaki asyik mscall jer.. x gentleman langsung...

Zulfadzly said...

untuk makluman korang sis aku ni mmg cun!! biskutmarie ko kalo nak try bleh gak!! bak resume..kene melalui aku dulu..aku PA dia..hahaha

tp ngek tol ko sis..siap kondem modem aku yg terbakar tu!!

beyonce oh beyonce...

kupu-kupu biasa said...

pepatung .. tima kasih kerana menyokong..

zul.. tima kasih kerana memuji... ehehhe.. bukan kondem.. aku bgtau jer.. ooiiii.. isu beyonce tu sensitip.. jgn sampai modem baru ko nanti aku bakar.. hehehehe

Zulfadzly said...

modem terbaru aku kalis air dan api!!
hahahahaha...

nyayikan aku beatiful liar..pebret aku tu..jgn lupe goyang sekali..baru feel!!

kupu-kupu biasa said...

benci ah camni... uuwwaaaaaa.... terguris hati ni haaaaaa.....

Zulfadzly said...

ok2..soli..soli..perlu ke aku panggil Mr.R pujuk ko ni?

kupu-kupu biasa said...

ade yg nk kena sekel ni..

Zulfadzly said...

hahahahahah...lariiiiiiiiiiiii...