Friday, October 16, 2009

Gi main jauh-jauh..

Berita penting.. Warta 4 lebih sikit petang..

Harini patut gua menyambut ke-kembalian adik x sedarah sedaging gua si zul dengan meriam buluh dan meriam cina yg kaler2 tu.. tapi gua xde mood.. rasa macam nak jadi the Hulk je.. tapi the Hulk kaler pink.. ehehehehe... eheemmm.. serious balik... hhmm..

punca sebenar gua xde mood tidak lah dapat dipastikan.. mungkin sebab..

a) hari hujan?

b) tadi kawan gua yg sama2 belajar dulu dtg open opis raya kat opis gua and makan tempat VIP sedangkan gua stuck makan tempat org bawahan?

c) ramai dapat keje lain yg lebih bagus tapi gua stuck keje bangang?

d) terfikir yg mungkin gua stuck keje bangang ni sampai bila2 or xkan dapat keje lain?

e) perasaan menyesal x terus keje je lepas SPM?

f) dapat banyak jemputan kawen?

g) terfikir yg mungkin gua xkan kawen?

h) semua diatas?

so korang rasa reason mana yg mengenai sasaran?? sila hantarkan undian anda ke mana2 yg anda suka.. hahaha...

*pada sesiapa yg ada nawaitu nak buat gua bingit.. sila cuba dihari lain and gi main jauh2.. nun jauh dari gua.. shhuuhhh shhuuhhh.. hari ni tank bingit gua dah penuh..

**minggu depan gua cuti dari internet.. mahu goyang punggung sama Beyonce..

3 comments:

Zulfadzly said...

waaa...intro yg plg terharu..tenkiu beb!!

ko nak goyang punggung?hahahahah..jgn lupe record tau!! pastu post dlm blog ni..

Zulfadzly said...

kakak ku..rilex ar..jgn bingit2..aku amek mase nak bace semua entry ko..byk rupanyer aku tertinggal n nak catch-up balik..tp aku tetap bace! peace!!

kupu-kupu biasa said...

tgk ah.. klu aku igt aku rekod eh..

hhmm... dh relaks sikit dh.. tgh main game sambil keje ni.. huhu.. miserable betol aku ni.. hari cuti pon keje.. kaya x juga..