Monday, October 5, 2009

jgn bikin gua panas boleh?

aku bingit betul kalau aku msg org panjang berjela ayat berbunga indah puitis syahdu bagai tapi dia cuma reply "k"... kalau xnak reply jgn reply.. jangan bazir kredit kau utk ayat sebatang kara kau tu.. jari kau x penat menaip.. hati aku pon x sakit.. kalau dh malas sgt type msg, call aku je... kan lagi senang..

aku juga bingit kalau kau kate nak call aku japgi or esok or apa2 yg ada peng-fokus-an masa tapi kau tak call seperti yg dijanjikan... coz aku akan tenung tepon aku dgn penuh tawaduq nya sampai keje2 aku yg lain tergendala... asal phone bunyik jer aku dah macam kucing kelaparan terus tikam tepon.. aku juga bingit bila aku tertunggu2 telepon daripada kau... ye KAU ler sape lagi (bkn zul.. hehehehe)...

aku juga benci benda yg x certain... so kalau nak bincang something dgn aku make sure kau dah ada conclusion... no but or maybe.. kau suka aku kau bgtau suka yg macam mana tu.. kite ble adjust apa yg patut..

dan aku sangat bingit bila aku tanya something kau cakap "apa-apa pon boleh".. or "tak kisah".. or "ikut u"... tapi bila aku decide-kan untuk kau, kau ngamuk kat aku plak..

aku juga bingit kalau kau tabur ayat manessss tak hengat dunia kat aku tapi bila aku perlukan kau, kau xde..

aku bingit kalau aku tak kacau org tapi orang memporak-perandakan hidup aku.. apa masaelah kau ni sampai nak ganggu hidup aku yg memang kucar-kacir ni?..

aku bingit kalau org guna alasan "busy" bila nak elak diri dari kena marah dgn aku... kalau aku boleh luangkan beberapa saat hari busy aku untuk call or msg kau masa aku tgh berjalan atau drive, nape kau x leh buat?..

aku juga bingit kalau kau call aku x dapat, tapi bila aku call kau balik kau x angkat.. lambat angkat.. atau kau xnk cakap dh sbb nak tido..

aku sangat bingit bila kau panggil aku "sayang" je secara automatik aku caya kau sayang aku and tetibe aku ble berangan pasal kite bahagia sampai anak cucu... dammittttt!!!!!


*gua bangga menggunung tinggi ni... malam tadi gua berjaya tido kol 11.30pm... perghhhhh layan beb.. rasa mcm set combo nandos pon ade... hahahahahaha

4 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

ni mslah cinta ni....
bnyk² la besabar...
heee....
:D

kupu-kupu biasa said...

ni bukan masalah cinta lah wei... ni masalah umum... hahahaha..

norhaizan said...

bengang ngn bf eh..lelaki mmg mcm tu, they never care what women care about

kupu-kupu biasa said...

hahahaha... haizan, u got the wrong idea lah my dear.. aku buat blog ni hanya sebagai seorang pencerita yg bercerita pasal observation aku jer.. bukan pasal aku yg sekarang... aku yg lama maybe.. coz skang aku bahagia hidup macam ni jer.. xde masalah cinta2 bagai...