Thursday, October 22, 2009

siaran tergendala..

tadi niat gua nak post pasal kenangan cinta gua tp tetibe niat tu terbantut bila ada satu lakhanat ni buat pasal dgn gua.. dia buat iklan pasal memerlukan seseorg utk jadi NGO kat tmpt dia.. gua pon tawarkan diri gua.. tetibe dia kata course gua banyak bertentangan dgn NGO and selalu org yg ada course gua ni selalu cari pasal dgn diaorg.. masalahnya gua ni x keje ke arah course yg gua amik dulu kot.. so nape dia nk kena sound2 gua pasal course gua.. hak eleh.. x semestinya suma org yg ada kelulusan dari course gua ni keje nk kondem org jer.. cilake betul.. ehhh kalau gua nk keje NGO anytime gua ble dapat lah.. gua kenal satu pakcik ni.. dia pon shok kat gua so gua hanya perlu kenyit mata jer.. tapi memandangkan gua lebih kearah travel2 ni gua fokus keje yg gua ada skang ni jer.. lepas tamat kontrak baru gua pikir nk kenyit mata kat pakcik tu atau tidak.. so xyah poyo nk kutuk course gua.. so what kau grad overseas.. graduan Malaysia pon ada kelayakan lah.. malah jauh lebih baik dari kau.. so jgn lakhanat sgt nak kondem course aku.. cakap kau nak org yg kelulusan mcm kau je dah lah.. dammittt...

2 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

betul pnyer marah lu ni...
rileks² gua kan ade...
hahaha...
:D

kupu-kupu biasa said...

eerr.. gua kompius.. apa kaitan gua marah dgn lu ada??..